Horeca & catering

 

Een mooi afscheid verdient een passende afsluiting geheel volgens de wensen van de overledene en/of nabestaanden. Mensen nemen steeds meer de tijd om rustig met elkaar samen te zijn en de dag af te ronden.   Het is al een lange traditie dat waar mensen samenzijn er eten en drinken is. Het kan heel prettig zijn om na de emoties die een afscheid van een dierbare met zich meebrengt in alle rust samen te komen onder het genot van een hapje en een drankje. Koffie met een plak cake wordt nog steeds gewaardeerd maar is niet meer maatgevend.

Tegenwoordig is er steeds meer mogelijk op het gebied van catering rondom een uitvaart. Wat te denken van een (uitgebreide) Brabantse koffietafel minibroodjes, broodjes, sandwiches, cake- en koekplateau, high tea, luxe hapjes, tapas tot aan walking dinners waarbij het culinaire aspect een belangrijke rol speelt. Alles natuurlijk met het bijpassende drankarrangement.

Nemas Uitvaartverzorging helpt u graag bij het samenstellen van de door u gewenste catering en zal, daar waar wenselijk, samenwerken met de door u geselecteerde horecapartners.
 

Contact