Werkwijze

Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt om u bij de uitvaart te begeleiden staat bij ons alles in het teken om u te ontzorgen, adviseren en begeleiden.
Wij komen, zodra dit mogelijk en wenselijk is, naar u toe om zo snel mogelijk de gepaste zorg aan de overledene te kunnen bieden.

Daarnaast zullen we de eerste belangrijke punten bespreken en beslissingen hieromtrent met de aangewezen locaties vastleggen. Denk hierbij aan de opbaarlocatie,  condoleance(s) en rouwbezoeken wel of niet en wanneer. Ook het moment voor de afscheidsceremonie in de kerk, begraafplaats, crematorium of natuurbegraafplaats wordt op de gewenste dag en tijd vastgelegd. Dit geeft rust en ook voldoende informatie voor de rouwkaart die meestal zo snel als mogelijk verzonden moet worden.
 
Pas daarna volgen andere vragen. Wij nemen persoonlijk de tijd voor u. Het is echt niet nodig om in één gesprek meteen alle (moeilijke) beslissingen te nemen. We zullen in de tijd van overlijden tot en met de uitvaart veelal dagelijks persoonlijk contact met u hebben. Vaak tijdens een afspraak of indien gewenst iets meer op afstand via de telefoon. Iedere keer als we elkaar treffen krijgt de uitvaart steeds meer vorm.  Uw eigen tempo, gevoel en wensen zijn hierin leidend. U kunt tijdens het hele proces rekenen op onze persoonlijke praktische ondersteuning, (ongevraagd) advies en een begripvolle en troostende schouder
 
Wij bewaken zorgvuldig het tijdspad en geven tijdig aan wanneer het echt nodig is om iets te beslissen, uit te voeren of aan te leveren. Zo komen we gezamenlijk, zonder onnodige druk, tot de unieke uitvaart zoals u die voor ogen heeft en die recht doet aan uw gevoelens en de eventuele wensen van de overledene.
 
Wij hebben bovenstaande vastgelegd in onze 10 kernwaarden waar wij voor staan:
1     Samen met u
 2     Van begeleiding tot complete uitvoering
 3     Oprechte betrokkenheid
 4     Uniek zoals u het wilt
 5     Vertrouwd gevoel
 6     Respectvol
 7     Oog voor elk detail
 8     Persoonlijke aandacht
 9     Transparant goed geregeld
10    Creatief meedenken
 

Contact