Bloemen en rouwboeketten

In vele variaties kunnen bloemen iemand eren en de persoon die de overledene was nog eens extra benadrukken. Vertel ons uw wensen en wij kunnen dit voor u regelen met de bloemist. Ter inspiratie hebben wij een boek bij ons met de mogelijkheden voor rouwbloemwerk, of klikt u hier.

Wellicht vind u het ook fijn om dit zelf te regelen met de bloemist, wellicht zelfs die waar de overledene ook zelf de bloemen kocht. Denk ook eens aan de mogelijkheid om samen met onze bloemiste een stuk samen te stellen van de bloemen en planten uit de eigen tuin. 

Soms vinden nabestaanden het niet fijn dat er veel bloemstukken zijn. Wij lossen dit op door een tekst te plaatsen op de kaart of men een onverpakte bloem wilde meenemen. De bonte verzameling bloemen die dan wordt verzameld is vaak zo bont en kleurrijk als het leven zelf, en geeft een warme sfeer.

Rouwbloemwerk is ook geschikt om een persoonlijk item toe te voegen. Geteelde groenten/ planten van de volkstuin, een beertje, een schilders-kwast of ander gereedschap, uw wensen kunnen daarin worden verwerkt.

Contact