Referenties


Fam La Haye


Geweldig, betrokken, ontzorgen, oog voor detail, goed geluisterd naar onze wensen en deze werden allemaal ingewilligd.
 


Fam. Oerlemans

Een warm en waardig afscheid met alle ruimte voor onszelf om er een invulling aan te geven.

Maar heel warm en persoonlijk bijgestaan door de begrafenis onderneming. We kijken er met tevredenheid op terug. Ook de gasten aanwezig bij de crematie gaven ook de grote complimenten, dank je wel.

 

Fam vd Muijsenbergh

Mijn drie zussen en ik zijn Jan van den Hout en Mieke bijzonder erkentelijk voor de, in één woord, uitmuntende wijze waarop zij de begrafenis van onze vader hebben georganiseerd en begeleid. Alles, maar dan ook werkelijk alles, kon, in onze beleving, niet beter gedaan kunnen worden. Met grote empathie, begrip en rust zijn wij door met name Jan die ons eerste aanspreekpunt is geweest, geholpen bij het maken van de diverse keuzes en bij de voorbereidingen van een voor ons emotionele maar bijzonder waardevolle dag. Dat Jan dag en nacht bereikbaar was en steeds per ommegaande reageerde hebben wij bijzonder gewaardeerd en is indrukwekkend. Nogmaals heel erg veel dank!    Dhr. Bugter

Hartelijk en innemende man, ruim voldoende plaats voor eigen inbreng. Uitstekende voorlichting omtrent locatie met de daarbij behorende mogelijkheden. Fijne en goede verzorging in zijn afscheidshuis. Uitstekende begeleiding op de dag van afscheid. Goede nazorg en geen tegenvallende kosten ten opzichte van oorspronkelijke begroting. Kortom zeer tevreden.

Fam. Zagers

Wij hebben het persoonlijke contact en alles heel rustig kunnen regelen heel fijn ervaren. Ondanks de coronamaatregelen een heel mooi afscheid gehad.

Fam. de Jong

Vanaf het eerste telefoongesprek een goed gevoel mee gehad. De persoonlijke rustige benadering met ons als familie hebben we allemaal als zeer prettig ervaren. Jan en Mieke kwamen ook met goede adviezen, zonder hierin een dominante rol in te spelen. Kortom een zeer prettige en vakkundige begeleiding, wat wij als familie iedereen aan kunnen en willen raden.

Ilona en Jacintha Reusen

Hele fijne lieve mensen, wij hebben dit als zeer warm ervaren, wij hebben door Jan en Mieke onze moeder een hele liefdevolle uitvaart kunnen geven, daar zijn wij hen erg dankbaar voor.

Heidi de Kort

Wij hebben het persoonlijke contact en alles heel rustig kunnen regelen heel fijn ervaren. Ondanks de coronamaatregelen een heel mooi afscheid gehad.

Fam. Aarts

De heer Jan van den Hout heeft ons samen met zijn partner Mieke op een zeer persoonlijke wijze begeleid. Alles uitstekend verzorgd. Betrokken. Duidelijk. Transparant. Authentiek. Vaklieden met veel empathie. Voor Jan en Mieke is dit natuurlijk hun vak, maar voor ons is duidelijk de passie die hen drijft naar voren gekomen. Ongelooflijk fijne mensen aan wie je je dierbaren bij hun laatste reis met een gerust hart toevertrouwd.

L. Snoeren

Opnieuw zijn we zéér tevreden over het verzorgen van deze uitvaart/crematie. Jullie hebben ons op een fantastische manier door dit proces heen geloodst, ofwel: de manier waarop wij de uitvaart wilde doen mee gerealiseerd. Professioneel, zeer flexibel en door persoonlijke aandacht meedenkend in oplossingen - zeker in een tijd dat agv COVID-19 veel beperkingen zijn opgelegd. Top !

C.M.J.A. Emmen van Eulem

Na het overlijden van mijn man ben ik in het afscheidshuis geweest tot aan de afscheidsdienst. Het voelde daar als thuis komen. Jan en Mieke gaven me de warmte, liefde en aandacht die ik op dat moment nodig had. HEEL BIJZONDER .Met het verdriet dat ik nu heb ,kan ik daardoor nu beter met de situatie omgaan, want het gemis blijft groot. Jan en Mieke hartelijke dank voor de goede verzorging.
 

Contact

Cookie instellingen