Referenties

Fam. Roosen


We zijn zeer prettig en goed begeleid door Jan. Hij is erg betrokken en zorgzaam. We hebben met elkaar een heel mooie laatste herinnering gemaakt aan mijn vader en daar zijn we Jan heel dankbaar voor. Op alle gebieden was de samenwerking met Jan top!
 

Fam. Brekelmans


Zeer tevreden met de door Nemas verzorgde uitvaartdienst, persoonlijk, met een luisterend oor en helemaal naar onze wensen. Een enorme DANKJEWEL 🙏
 

Fam. Smans

Jan en Mieke zijn zeer betrokken en voelen heel goed aan wat er van ze verwacht wordt. Ze zijn gedurende de hele periode goed bereikbaar en doen hun uiterste best om alles naar onze eigen wensen te laten verlopen. Hierin zijn ze meer dan geslaagd. Wij kunnen Nemas Uitvaartverzorging dan ook van harte aanbevelen.
 

Mw. Vervoort

Zo blij dat de overstap van Dela naar Nemas heb gemaakt.
Het was een afscheid van ons SAMEN
oftewel van NEMAS !!
 

Fam Marcelis


      Alles was super en tot in de puntjes geregeld.
 
 

Fam Jacobs  

In alle opzichten heeft Jan ons prima begeleid, en heeft Mieke goed voor mijn moeder gezorgd.
- open
- alle mogelijkheden zijn bespreekbaar
- Jan heeft goede ideeën/invullingen aangedragen

- oog voor de niet - aanwezige familieleden
- prima presentatie bij crematie
- oprechte aandacht
- ruimte voor humor, voelt goed aan of en wanneer het kan.


Fam van Alderen

Jan en Mieke van den Hout stonden altijd klaar voor vragen, opmerkingen en aanvullingen. Er werd goed geluisterd naar de wensen van de nabestaanden. Deze werden ook allemaal tot tevredenheid uitgevoerd. Zij waren zeer betrokken. De contacten met hen waren steeds persoonlijk en warm. Wij hadden een goed gevoel bij het afscheid van onze overleden tante.
 

Fam Bakker

Wij hopen dat anderen ook Jan als uitvaartverzorger kunnen vinden. Hij heeft ons een stuk rust kunnen geven in een moeilijke tijd. Samen met Jan hebben wij een persoonlijk en bijzonder afscheid kunnen organiseren. Ons laatste cadeautje voor Menno, onze broer/mijn zoon.
 

Fam. Verbraak

Alles is naar wens verlopen, van begin tot het eind is het gezin erbij betrokken geweest!
Jan & Mieke Super bedankt, een dikke 10 verdiend!

Vrienden Dhr.Rovers

De persoonlijke warme begeleiding en hulp bij het samenstellen van de uitvaart heeft het voor ons allemaal een beetje minder moeilijk gemaakt. De wensen van de overledene werden tot in de puntjes uitgevoerd. Dikke dank je wel daarvoor!

  Dhr. Böse    

  Jan is een zeer warme en attente dienstverlener. Een aantal weken geleden leerde ik hem kennen met het afscheid van een vriend. Omdat deze uitvaart perfect verlopen is, heb ik Jan benaderd toen mijn moeder kwam te overlijden. Ook het afscheid van moeder is foutloos verlopen en heeft plaatsgevonden in een kleine en persoonlijke setting in het Nemas Afscheidshuis in Goirle

Fam La Haye

Geweldig, betrokken, ontzorgen, oog voor detail, goed geluisterd naar onze wensen en deze werden allemaal ingewilligd.
 

Fam. Oerlemans

Een warm en waardig afscheid met alle ruimte voor onszelf om er een invulling aan te geven.

Maar heel warm en persoonlijk bijgestaan door de begrafenis onderneming. We kijken er met tevredenheid op terug. Ook de gasten aanwezig bij de crematie gaven ook de grote complimenten, dank je wel.

 

Fam vd Muijsenbergh

Mijn drie zussen en ik zijn Jan van den Hout en Mieke bijzonder erkentelijk voor de, in één woord, uitmuntende wijze waarop zij de begrafenis van onze vader hebben georganiseerd en begeleid. Alles, maar dan ook werkelijk alles, kon, in onze beleving, niet beter gedaan kunnen worden. Met grote empathie, begrip en rust zijn wij door met name Jan die ons eerste aanspreekpunt is geweest, geholpen bij het maken van de diverse keuzes en bij de voorbereidingen van een voor ons emotionele maar bijzonder waardevolle dag. Dat Jan dag en nacht bereikbaar was en steeds per ommegaande reageerde hebben wij bijzonder gewaardeerd en is indrukwekkend. Nogmaals heel erg veel dank!    Dhr. Bugter

Hartelijk en innemende man, ruim voldoende plaats voor eigen inbreng. Uitstekende voorlichting omtrent locatie met de daarbij behorende mogelijkheden. Fijne en goede verzorging in zijn afscheidshuis. Uitstekende begeleiding op de dag van afscheid. Goede nazorg en geen tegenvallende kosten ten opzichte van oorspronkelijke begroting. Kortom zeer tevreden.

Fam. Zagers

Wij hebben het persoonlijke contact en alles heel rustig kunnen regelen heel fijn ervaren. Ondanks de coronamaatregelen een heel mooi afscheid gehad.

Fam. de Jong

Vanaf het eerste telefoongesprek een goed gevoel mee gehad. De persoonlijke rustige benadering met ons als familie hebben we allemaal als zeer prettig ervaren. Jan en Mieke kwamen ook met goede adviezen, zonder hierin een dominante rol in te spelen. Kortom een zeer prettige en vakkundige begeleiding, wat wij als familie iedereen aan kunnen en willen raden.

Ilona en Jacintha Reusen

Hele fijne lieve mensen, wij hebben dit als zeer warm ervaren, wij hebben door Jan en Mieke onze moeder een hele liefdevolle uitvaart kunnen geven, daar zijn wij hen erg dankbaar voor.

Heidi de Kort

Wij hebben het persoonlijke contact en alles heel rustig kunnen regelen heel fijn ervaren. Ondanks de coronamaatregelen een heel mooi afscheid gehad.

Fam. Aarts

De heer Jan van den Hout heeft ons samen met zijn partner Mieke op een zeer persoonlijke wijze begeleid. Alles uitstekend verzorgd. Betrokken. Duidelijk. Transparant. Authentiek. Vaklieden met veel empathie. Voor Jan en Mieke is dit natuurlijk hun vak, maar voor ons is duidelijk de passie die hen drijft naar voren gekomen. Ongelooflijk fijne mensen aan wie je je dierbaren bij hun laatste reis met een gerust hart toevertrouwd.

L. Snoeren

Opnieuw zijn we zéér tevreden over het verzorgen van deze uitvaart/crematie. Jullie hebben ons op een fantastische manier door dit proces heen geloodst, ofwel: de manier waarop wij de uitvaart wilde doen mee gerealiseerd. Professioneel, zeer flexibel en door persoonlijke aandacht meedenkend in oplossingen - zeker in een tijd dat agv COVID-19 veel beperkingen zijn opgelegd. Top !

C.M.J.A. Emmen van Eulem

Na het overlijden van mijn man ben ik in het afscheidshuis geweest tot aan de afscheidsdienst. Het voelde daar als thuis komen. Jan en Mieke gaven me de warmte, liefde en aandacht die ik op dat moment nodig had. HEEL BIJZONDER .Met het verdriet dat ik nu heb ,kan ik daardoor nu beter met de situatie omgaan, want het gemis blijft groot. Jan en Mieke hartelijke dank voor de goede verzorging.
 

Contact