Nemas Afscheidshuis

“Het Afscheidshuis” aan de Bergstraat 103 in Goirle is een volledig uitgerust uitvaartcentrum waar u in alle rust met alle ruimte en tijd op een passende manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. “Het Afscheidshuis” beschikt over een verzorgingsruimte, een aula/ontvangstruimte en  twee warme, sfeervolle 24-uurs familiekamers.

De familiekamers zijn speciaal voor u beschikbaar zodat u in uw eigen tempo,  met de mensen die u daarvoor wilt uitnodigen, in een ongedwongen sfeer afscheid kunt nemen van uw dierbare.  Dit kan tot op de dag van de uitvaart zonder hiervoor per bezoek een aparte afspraak te moeten maken. U krijgt namelijk de sleutel van uw eigen kamer en bepaalt zelf hoe vaak en hoe lang u naar de overledene toe gaat. De ruimtes zijn voorzien van alle gemakken die voor uw verblijf wenselijk zijn.

Naast de familiekamers is het ook mogelijk om een condoleancebijeenkomst  en een afscheidsplechtigheid voor een intiem gezelschap te houden. Dit kan in de stijlvol ingerichte ontvangstruimte/aula die naar persoonlijke wensen in te delen is. Vanzelfsprekend kunnen wij u voorzien van bijpassende smakelijke catering.

Er zijn steeds meer mensen die willen meehelpen met de laatste verzorging van hun dierbare. De compleet ingerichte verzorgingsruimte biedt hiervoor alle mogelijkheden en ruimte. Zo kunt u, indien gewenst, dit gedeelte van de rouwverwerking nog persoonlijker maken.
 

Familiekamer 1

                                                        Familiekamer 2

 

Ontvangstruimte/Aula

De ontvangstruimte in Het Afscheidshuis is licht door het kleurgebruik en de dakkoepels in deze ruimte.
​Sfeervol aangekleed met planten en bloemen komt de overledene in het midden te staan, omringd door familie en vrienden. Hier kan op zeer persoonlijke wijze het leven worden herdacht met muziek, een gedicht, persoonlijke overdenking en herinneringen aan hem of haar.

De indeling met losse banken en stoelen wordt zo geplaatst als u dat wilt, rond de kist of liever in een theateropstelling, er is veel mogelijk. U kunt ook kiezen voor een koffietafelopstelling, zodat er direct of direct aansluitend een koffie-/thee arrangement kan worden geserveerd.
 

Diverse mogelijkheden in de aularuimte

 
 
 
 

Contact