Een mooie kist, of toch net iets anders?

Bij een uitvaart hoort voor veel mensen een lijkomhulsel welke aansluit bij het leven of de wensen van de overledene.
De laatste innovatieve ontwikkelingen op dit vlak zijn de(eco) kist met mantel of de kartonnen kist.

Kist met Mantel

Nieuw is de natuurvriendelijke kist met een tijdelijke speciale mantel. Deze kan worden geleverd in diverse designs en wordt op dagbasis gehuurd. Op sommige van de designs is het mogelijk om te tekenen, schrijven of zelfs een foto of een persoonlijk(dun) item te plaatsen achter het plexiglas. Zo kan er eventueel een blijvende herinnering gecreëerd worden die later een speciale plek in uw eigen vertrouwde omgeving krijgt.
Gebruik van deze kist met de persoonlijk gekozen mantel  is een beleving met een unieke uitstraling en daarbij ook nog een milieubewuste manier.
 

Doe mij maar in een kartonnen doos.

Is een vaak gehoorde uitspraak die met een glimlach uitgesproken wordt.
Nu een echte doos kun je het echt niet noemen, maar wel een ontwikkelde kist van karton die qua looks niet onder doet voor een gewone kist.
Een mooi ecologisch alternatief. Geheel ontwikkeld en getest op alle waarden die in de uitvaartbranche van toepassing zijn. Doordat het karton is kan er, middels printtechniek, heel gemakkelijk een eigen design worden gemaakt. Natuurlijk is er ook een basiscollectie waaruit gekozen kan worden. Een extra plus in de bedrijfsvoering van dit bedrijf is dat de assemblage geheel uitgevoerd wordt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een zeer maatschappelijke, verantwoorde manier van bedrijfsvoering.