Crematoria in de regio

Nemas uitvaartverzorging verzorgd de volledige crematie. Inclusief afscheidsdienst met bijbehorende rituelen, gebruiken, muziek, foto’s en andere beeldpresentaties.
Nemas uitvaartverzorging is actief in een mooie regio met als basis het gebied Tilburg/Goirle/Riel met als uiterste punten Dongen, Chaam, Oisterwijk en Loon op Zand. 
In de directe omgeving van de regio Goirle / Tilburg zijn 3 crematoria waar een betekenisvolle uitvaart uitgevoerd kan worden. Dit zijn:
  • Crematorium Tilburg
  • Crematorium Hilvarenbeek
  • Crematorium Oosterhout
Elk crematorium is volledig toegerust om de wensen voor beeld en geluid volledig tot hun recht te laten komen. Ook is het mogelijk om een geluidsopname of een beeld -en geluidsopname van de herdenkingsdienst te maken. Daarnaast beschikken alle crematoria over een uitgebreide cateringkaart en is er op verzoek altijd een invulling te geven aan speciale horecawensen die buiten de “reguliere” cateringkaart vallen. Koffie, thee, frisdrank, bier en wijn staan standaard op de kaart. Broodjes, hapjes zoet en hartig zijn altijd voorhanden.

Crematorium Tilburg, Karel Boddenweg 5, 5044 EL Tilburg

Het crematorium Tilburg beschikt over 4 aula’s met zitplaatsen voor gezelschappen van verschillende omvang. Ardante met een capaciteit tot 50 personen, Aurora voor 130 personen, Atrium voor 200 personen en grand cafe Ode voor ongeveer 90 personen. Ook hier is de mogelijkheid om met meer gasten te staan of in de koffiekamer de dienst te volgen. Bij crematorium Tilburg is het sinds medio 2018 ook mogelijk om een volledig diner te nuttigen.

Fotoimpressie: ​Crematorium Tilburg. 

Crematorium Hilvarenbeek, Beekseweg 22B, 5087 KB Diessen

Crematorium Hilvarenbeek is gevestigd in Diessen en beschikt over 1 aula die zitplaatsen heeft tot ongeveer 150 personen. Daarnaast is het mogelijk om te staan met een aantal mensen in de aula. Mocht dit nog niet toereikend zijn dan is de koffiekamer beschikbaar om vanuit daar, met een tv scherm verbinding met de aula, de afscheidsceremonie live te volgen.

Fotoimpressie: Crematorium Hilvarenbeek. 

Crematorium Oosterhout, Florynstraat 60,  4903 RM Oosterhout.

Crematorium Oosterhout beschikt over één aula en één restaurant. Zij bieden nabestaanden altijd het alleenrecht op het pand. U komt dus geen andere familie tegen op de tijd dat u gereserveerd heeft.
De aula van het crematorium heeft 150 zitplaatsen. Dit aantal is met de ontvangstruimte erbij uit te breiden naar 300 zitplaatsen. De verlichting in de aula is erg bijzonder en aan te passen aan iedere gewenste kleur of thema. Vanuit de aula heeft u een uitzicht over de prachtige vijver en de bosrijke omgeving waarin het crematorium en uitvaartcentrum zich bevinden.

 

Buiten de aangegeven crematoria zijn er in Noord-Brabant, direct aansluitend aan het aangegeven gebied,  meerdere mogelijkheden onder andere in Eindhoven, Breda, Vlijmen en  Rosmalen. Wij hebben ervaring met al deze crematoria en kennen de mogelijkheden ter plaatse.
 

Contact