Uitvaart Goirle

Op het moment dat er een dierbare is overleden zullen er op korte termijn veel beslissingen gemaakt moeten worden. U wilt vanzelfsprekend een goed verzorgde uitvaart voor uw dierbare organiseren. Wij van Nemas bieden u hulp bij het regelen van een begrafenis of crematie in Goirle en omgeving.

Op deze pagina geven wij antwoord op veel gestelde vragen rondom het organiseren van een uitvaart in Goirle: Meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via info@nemasuitvaartverzorging.nl of 0135300196.
 

Welke mogelijkheden voor een uitvaart zijn er?

In Nederland is cremeren of begraven de meest gekozen optie voor een uitvaart. Bij beide manieren kan er geheel naar eigen wens invulling gegeven worden aan de plechtigheid.

Uitvaartcentra en -locaties in Goirle

In Goirle staat één uitvaartcentrum. Dit staat aan de Bergstraat 103 en heet ‘Het Nemas Afscheidshuis’. Dit is ons eigen uitvaartcentrum waarmee we ervoor zorgen dat de overledenen in Goirle kunnen blijven. Hier kan in alle rust het verlies verwerkt worden. Daarnaast zijn er een aantal uitvaartlocaties in de regio’s Goirle, Tilburg, Hilvarenbeek en Oosterhout aan. Bekijk hier een kleine greep uit de uitvaartlocaties.
 

Waar kunt u uw dierbare opbaren in Goirle?

Vaak wordt het lichaam van de overledene in het uitvaartcentrum of thuis opgebaard. Daarnaast is het ook mogelijk om dit op een andere plek, zoals een kerk, verenigingsgebouw of clubhuis te organiseren. Hierbij zorgt Nemas ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Er wordt speciale aandacht besteed aan sieraden, haar, kleding en make-up.

Voor meer informatie kunt u altijd en geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via info@nemasuitvaartverzorging.nl of 0135300196.
 

Waar kan ik een afscheidsdienst organiseren in Goirle?

Traditioneel gezien verloopt een afscheidsdienst in een kerk, op een begraafplaats of in de aula van een crematorium. Daarnaast is het ook mogelijk om hier een andere plaats voor te kiezen, zoals een zaal in de buurt of een clubhuis. Zo kunt u geheel naar eigen wens invulling geven aan de herdenkingsdienst. Op deze manier sluit deze zo nauw mogelijk aan op de wensen van de nabestaanden. Zo wordt een passend afscheid gerealiseerd.

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via info@nemasuitvaartverzorging.nl of 0135300196
 

Wanneer dient een uitvaart plaats te vinden?

In Nederland mag een overledene pas 36 uur na overlijden begraven of gecremeerd worden. Verder dient de overledene uiterlijk op de 6e dag na overlijden begraven of gecremeerd te worden. Hierbij telt het weekend of een feestdag niet mee. Op het moment dat u van deze richtlijnen wilt afwijken dient u hier wel toestemming voor te vragen. Dit kan gedaan worden bij de burgemeester. Ook dit verzorgd Nemas uitvaartverzorging voor u. 
 

Wat doet een uitvaartverzorger?

Nadat een dierbare overleden is staat de wereld even stil. Nemas kan u hulp bieden in deze tijden van rouw. Wij lopen met u alle stappen door om een passend afscheid te realiseren. Voor dit afscheid regelen wij alle zaken van begin tot eind voor u. Denk hierbij aan:
  • begraven/cremeren
  • laatste verzorging
  • opbaring
  • uitvaartkist
  • rouwdrukwerk
  • rouwvervoer
  • rouwadvertentie
  • afscheidsdienst 
Bekijk onze pagina over kosten voor meer informatie. 
 

Wat te doen na een overlijden?

Na het overlijden van een dierbare is het belangrijk om even de tijd voor u zelf  te nemen en daarna de uitvaartverzorger te raadplegen. Nemas helpt u graag met alles wat er gedaan moet worden. U kunt een overlijden dag en nacht bij ons melden via 0135300196. Na een melding komen wij bij u langs op een samen afgestemd moment om zo veel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Dit zijn zaken als: aangifte doen bij de gemeente, verzekeraars informeren, notaris raadplegen, enz.
 

Hoe kunt u contact opnemen met Nemas?

U kunt ons op ieder moment van de dag bereiken. Als u een uitvaart wilt voorbespreken kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen door te mailen naar: info@nemasuitvaartverzorging.nl. Wij ontzorgen u door zaken uit te leggen, te adviseren en te regelen. Bij overlijden kunt u direct telefonisch contact opnemen via 013 530 0196.

Contact