Uitvaartcentrum Goirle

De overname van Els Delemarre uitvaartbegeleiding betekende de start van Nemas uitvaartverzorging in Goirle. Daarom heet de organisatie in Goirle Nemas Delemarre uitvaartverzorging.
De betrokken, persoonlijke en professionele werkwijze waren de gemeenschappelijke deler om dit bedrijf over te nemen  en verder vorm te geven. Dat resulteerde onder andere in het realiseren van een eigen multifunctioneel, laagdrempelig en warm uitvaartcentrum “Het Afscheidshuis” aan de Bergstraat 103 in Goirle.
Nemas Delemarre Uitvaartverzorging is er voor verzorging van begrafenis, natuurbegrafenis en crematie in uw eigen regio. Doordat wij regionaal werken, begrijpen wij goed wat uw wensen zijn en denken hierin graag met uw mee. In de regio Goirle kunt u rekenen op de ondersteuning van Jan van den Hout en Mieke Peters.
 
Vanuit Goirle verzorgen wij op maat gemaakte uitvaarten in het hele gebied Goirle, Riel, Tilburg, Tilburg Reeshof, Gilze, Rijen, Moergestel, Berkel Enschot, Hilvarenbeek, Alphen, Dongen, Helvoirt, Cromvoirt, Haaren, Esch en ’s-Hertogenbosch. Op verzoek werken wij ook buiten de aangegeven regio.
Woont u buiten dit gebied en wilt u graag van onze uitvaart diensten gebruik maken, neem dan gerust contact met ons op.

In Goirle hebben wij aan de Bergstraat 103 ons eigen Afscheidshuis. De deuren staan open voor andere uitvaartondernemers om ook van het uitvaartcentrum gebruik te maken, zodat de overledene ook in Goirle kan blijven. Na overleg kan ook in die situatie gebruik worden gemaakt van onze condoleance faciliteiten, 24-uurs kamers en verzorgingsruimte. 

Wilt u meer weten over het Nemas Afscheidshuis?

Op deze pagina vindt u de gewenste informatie.

 

Contact