Uitvaartlocaties

In Goirle hebben wij aan de Bergstraat 103 "Het Afscheidshuis" geopend om in alle rust en ruimte op een persoonlijke wijze het verlies te kunnen delen en verwerken.

Naast het gebruik van Het Afscheidshuis zijn er tal van andere mogelijkheden in iedere plaats in de regio. De uitvaart wordt volledig volgens uw persoonlijke wensen uitgevoerd.

In Goirle en omgeving zijn tal van geschikte gelegenheden, ieder met hun eigen signatuur, waar u een passend afscheid kunt houden. Wij zijn bekend met de medewerkers, sfeer en mogelijkheden van de diverse locaties en adviseren u hier graag over.

Om u alvast een idee te geven vindt u hieronder een omschrijving met eventuele foto's van  aantal locaties per plaats aan.

Berkel-Enschot
Esbeek
Goirle
Hilvarenbeek
Riel
Tilburg
Oisterwijk

 

Klooster Nieuwkerk - Goirle

Geschikt voor kerkelijke en niet kerkelijke afscheidsplechtigheid en condoleance. Klooster Nieuwkerk beschikt over een eigen kapel geschikt tot zo'n 80 personen. Ook de "huiskamer" biedt mogelijkheid voor een plechtigheid of een samenzijn achteraf. Parkeerterrein naast het pand en diverse parkeermogelijkheden langs de "onverharde" weg. Diverse cateringmogelijkheden, showcooking, buffet of brabantse koffietafel.

Adres: Nieuwkerk 2 - 5051 PN Goirle
Telefoon: 013 530 25 10 

Bekijk fotoimpressieMeer informatie?

Cultureel centrum Jan van Besouw - Goirle

Geschikt voor afscheidsplechtigheid en condoleance. Cultureel centrum Jan van Besouw beschikt over een eigen kapel geschikt tot zo'n 125 personen, maar ook een theaterruimte voor grotere gezelschappen. Uitgebreide cateringmogelijkheden. Parkeerterrein voor het pand en diverse parkeermogelijkheden in het centrum maar allemaal met parkeerschijf.

Adres: Thomas van Diessenstraat 1 - 5051 RJ Goirle
Telefoon: 013 530 25 10 

Bekijk fotoimpressie Meer informatie?

De Commanderie - Tilburg

Geschikt voor afscheidsplechtigheid en condoleance. Uitgebreide catering mogelijk, evenals koffietafels. Geschikt voor grotere gezelschappen, meerdere zalen/ruimtes waaronder de Oranjerie waar een lichte warme sfeer is. Parkeerterrein achter en rond het pand diverse parkeermogelijkheden.

Adres: Rielseweg 861 - Tilburg
Telefoon: 013 5181238

Bekijk fotoimpressie Meer informatie?

 

Hotel de Druivetros - Berkel-Enschot

Geschikt voor een samenzijn na de uitvaartplechtigheid en condoleance. Geschikt voor een "Brabantse koffietafel" voor kleine tot grote gezelschappen, ook andere invulling van de horeca mogelijk. Voldoende parkeermogelijkheden rond het hotel.

Adres: Bosscheweg 11, 5056 PP Berkel-Enschot
Telefoon: 013-533915

 Meer informatie?

Hilvaria Studio's - Hilvarenbeek

Geschikt voor uitvaartplechtigheden, condoleance en een samenzijn na de plechtigheid van 10 tot 550 personen. ​Mogelijkheid om de overledene buiten onder een ijzeren toogconstructie te plaatsen voor het geven van een laatste groet, meerdere zalen beschikbaar met ieder hun eigen karakter. Permanente kunsttentoonstelling in zaal 'het ei", waarin de overledene ook kan worden opgebaard. Horeca mogelijkheden zijn zeer divers en worden uitgebreid met de familie besproken. Naast de Leuvenzaal waarin de ijzeren spanten in het oog springen (geschikt voor 350 personen) is er ook een theaterzaal beschikbaar, eventueel in combinatie te gebruiken.

Adres: Goirlesedijk 12 b, 5081 ND Hilvarenbeek
Telefoon: 013-5499600

Bekijk fotoimpressieMeer informatie?

 

Contact