Begraven

Voor veel mensen is de keuze helder; zij kiezen vanuit hun gevoel of op basis van ervaringen bij eerdere uitvaarten voor begraven, natuurbegraven of cremeren.

Traditioneel begraven:

Een begraafplaats is wat wij van oudsher kennen: centraal gelegen in de woonplaats, een serene rust, omzoomd met bomen en veel groen.
Daar een plaats krijgen in de vertrouwde omgeving, begraven vanuit de kerk of na een intieme plechtigheid op de begraafplaats zelf. Ook komt een plechtigheid op een andere locatie voor.
Aansluitend met iedereen naar de begraafplaats om op de absouteplaats nog met elkaar afscheid te nemen, of juist alleen met een klein intiem gezelschap. Oude tradities en nieuwe waarden komen ook hier samen in de keuzes die er gemaakt kunnen worden en waarbij wij u op de gewenste manier en met gepaste betrokkenheid begeleiden.
 
In Noord Brabant zijn veel begraafplaatsen, van origine, gesitueerd in de directe omgeving van de kerk. Hieronder vindt u een overzicht van de begraafplaatsen in de regio Goirle / Tilburg waar nog begraven mogelijk is.

Goirle: Begraafplaats Maria Boodschap, Begraafplaats St. Jan
Tilburg: Begraafplaats ’t Heike, Centrale Begraafplaats West (Begraafplaats Hoflaan), Begraafplaats Broekhoven, Begraafplaats Vredehof, Islamitsiche begraafplaats, Joodse Begraafplaats, Begraafplaats Korvel, Parochie Hasselt, Begraafplaats St. Jozef, Begraafplaats Goirkestraat,  Parochie Hoefstraat en Parochie Besterd.
Riel: RK begraafplaats Riel
Alphen: Begraafplaats RK kerk Alphen en Algemen begraafplaats Alphen
Chaam: Protestantse begraafplaats Ledevaert en Begraafplaats RK kerk Chaam
Moergestel: Begraafplaats parochie St. Jans Onthoofding
Oisterwijk: Begraafplaats St. Petrus, Begraafplaats H. Joannes van Oisterwijk en Protestantse Begraafplaats
Udenhout: Heilige Lambertus
Berkel-Enschot: RK begraafplaats Berkel en Rk begraafplaats Enschot
Gilze: Kerkhof RK Kerk Gilze
Rijen: Kerkhof RK kerk Rijen

 Bel 24/7: 06-330 56 250